Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Persberichten St Jansdal

Bijzonder St Jansdalconcert (19-11-2008)

Op zaterdag 29 november a.s. om 20.00 uur vindt er een bijzonder concert plaats in sporthal ât Keerpunt op het terrein van âs Heeren Loo in Ermelo ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van het ziekenhuis. Uitvoerenden zijn het St Jansdalkoor en âorkest onder leiding van de dirigenten Annemarie Ezinga en Peter Ligtermoet.

Voor het eerst in de geschiedenis van ons ziekenhuis is er een koor en orkest samengesteld. Meer dan zeventig koorzangers en musici hebben een prachtig programma ingestudeerd. Nagenoeg de meeste deelnemers werken in St Jansdal. Ook een aantal oud-medewerkers staan op zaterdagavond 29 november a.s. op het podium. Verpleegkundigen, medewerkers logistiek en de Raad van Bestuur, medisch specialisten, paramedici, financiële mensen en administratief medewerkers vonden elkaar in de muziek! Gedurende het afgelopen jaar kwamen zij maandelijks bijeen om te oefenen.

Voor de pauze kunt u genieten van meer serieuze muziek en na de pauze zetten de musici een compleet showprogramma, inclusief choreografie, op de planken! Bijzonder is dat maag-, lever-, darmarts John Groen een compleet pianoconcert van Mozart gaat spelen. In de pauze is er natuurlijk koffie en na afloop kunt u nog even napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

De dirigenten Annemarie Ezinga en Peter Ligtermoet hebben een enorme prestatie geleverd. Allerlei mensen die nog nooit met elkaar gezongen of gespeeld hebben moesten in een korte tijd gevormd worden tot een ensemble. U kunt zelf komen kijken of dat gelukt is!

Vanaf 19.30 uur is de zaal open. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten ⬠5,-- per stuk en kunnen uitsluitend in de voorverkoop gekocht worden in het Informatiecentrum in de centrale hal van het ziekenhuis. U bent allen van harte welkom!


---