Start verkoop Rietgans

20/11/2008 13:37

Stichting Vestia Groep

ROTTERDAM - Op zaterdag 29 november start de verkoop van het project Rietgans in Schiebroek. Aan de Adriaan Kluitstraat realiseert Vestia Rotterdam Noord 36 traditionele eengezinswoningen met een eigen tuin. Wilt u wonen in het groene Schiebroek?

Stoere woningen in het groen

Het project Rietgans bestaat uit stoere huizen met een kap, gebouwd in kleine blokken. Elke woning beschikt over een voor- en achtertuin met berging en achterom. Parken en singels maken de omgeving compleet. De woningen zijn ruim opgezet met standaard drie slaapkamers en de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren op de zolderverdieping. Een aantal woningen heeft standaard een uitbouw van twee meter; de andere woningen kunnen vergroot worden met een of twee meter. Er kan ook gekozen worden voor een dakkapel. Bovenop de uitbouw van twee meter kan een dakterras worden gerealiseerd. Een bijzondere mogelijkheid binnen dit project, die bovendien zorgt voor een gezellige sfeer in de straat.

Extra buitenruimte

De tuin is niet de enige buitenruimte, rondom het project Rietgans wordt de buitenruimte ingericht. Een veilige plek waar kinderen de vrijheid hebben om te spelen en te groeien en een plek waar de volwassenen elkaar ontmoeten.

Meer informatie

De verkoopbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 29 november van 11.00 tot 13.00 uur in de Wijkaanpakwinkel Schiebroek aan de Peppelweg 136a. Kijk voor impressies en verkoopinformatie op www.woonwaardevol.nl. Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen met ATTA Makelaars op telefoonnummer (010)4335710 en www.atta.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.woonwaardevol.nl