Universiteit Maastricht

Persberichten 2008

21 november 2008
Benefietgala voor Beurzenfonds Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht organiseert op zaterdag 29 november haar tweede Benefietgala. De Maastricht Graduate School of Governance organiseert dit liefdadigheidsevenement, met als doel geld in te zamelen voor het UM beurzenfonds. Het fonds biedt zeer getalenteerde en ambitieuze studenten uit voornamelijk ontwikkelingslanden de kans in Maastricht te komen studeren.

Voor honderd euro kunt u bij dit unieke evenement aanwezig zijn én ondersteunt u het beurzenfonds van de universiteit. U kunt ook samen met uw vrienden, familie of collega's een tafel kopen voor acht personen. U betaalt dan slechts zeshonderd euro. Gedurende de avond geniet u van een vier-gangen diner verzorgd door Restaurant Le Courage, er wordt gedanst en er kan geboden worden op items van de stille veiling. Deze zijn gedoneerd door hotels (o.a. Derlon en Beaumont), restaurants (o.a. Beluga en Rozemarijn), schoonheidssalons en winkels in Maastricht en omgeving. Alle opbrengsten komen natuurlijk ten goede aan het beurzenfonds.

De Maastricht Graduate School of Governance, onderdeel van Universiteit Maastricht, biedt talentvolle studenten uit de hele wereld toegang tot een stimulerende, internationale en multiculturele leeromgeving en leidt hen op tot beleidsspecialisten. In deze unieke omgeving krijgen studenten inzicht, kennis en vaardigheden bijgebracht, die hen tot `de leiders van morgen' kunnen maken. Ze leveren een bijdrage aan belangrijke veranderingen in de samenleving op het gebied van het oplossen en voorkomen van conflicten, armoedebestrijding, gezondheid, goed bestuur en een aantrekkelijk klimaat voor internationaal ondernemersschap. Om dit mogelijk te maken hebben ze u en ons nodig. Samen kunnen we het verschil maken!

Meer informatie over het benefietgala vindt u op: www.governance.unimaas.nl.