Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Voorlopige uitslag waterschapsverkiezingen zaterdag 29 november bekend

Verkiezingscafé op 27 november afgelast

Het Verkiezingscafé van Waterschap Vallei & Eem op donderdag 27 november in de St. Aegtenkapel in Amersfoort gaat niet door. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zou de voorlopige uitslag van het nieuw verkozen Algemeen Bestuur van Waterschap Vallei & Eem bekend gemaakt worden. Helaas duurt de verwerking van de stembiljetten langer dan gepland. De voorlopige uitslag wordt nu bekend gemaakt op zaterdag 29 november om 16.00 uur in het Waterschapshuis van Waterschap Vallei & Eem aan de Fokkerstraat 16 te Leusden.

Wijziging tijden en locaties van aangekondigde zittingen van het stembureau Het opkomstpercentage wordt bekend gemaakt op de openbare zitting van het stembureau op vrijdag 28 november om 16.00 uur in het Waterschapshuis van Waterschap Vallei & Eem. De zitting van woensdag 26 november om 14.00 uur is dus verdaagd naar vrijdag 28 november.

De bekendmaking van de voorlopige uitslag van de verkiezingen en de zetelverdeling vindt plaats op zaterdag 29 november om 16.00 uur in het Waterschapshuis van Waterschap Vallei & Eem aan de Fokkerstraat 16 in Leusden. De zitting van donderdagavond 27 november tijdens het Verkiezingscafé wordt dus verdaagd naar zaterdag 29 november.

De zitting van 2 december 2008 blijft ongewijzigd en vindt plaats in het Waterschapshuis van Waterschap Vallei & Eem om 10.00 uur. Tijdens deze zitting wordt de definitieve uitslag van de verkiezingen vastgesteld.

///