Waterschap Regge en Dinkel


verplaatst naar zaterdagmiddag 29 november

Uitslag verkiezingen verplaatst naar zaterdagmiddag 29 november

Het verkiezingscafé waarbij watergraaf Stefan Kuks de voorlopige uitslag van de waterschapsverkiezingen voor Regge en Dinkel bekendmaakt, wordt verplaatst van donderdagavond 27 november naar zaterdagmiddag 29 november. De bijeenkomst vindt plaats in het waterschaphuis in Almelo, aan de Kooikersweg 1. Het verkiezingscafé opent de deuren om 15.00 uur. Iedereen is welkom.

Reden voor het verplaatsen van de bijeenkomst is het feit dat de verwerking van de stembiljetten door de hiervoor ingeschakelde externe verwerker langer duurt dan gepland. Gisteren is gebleken dat dit bedrijf niet aan zijn contractuele verplichtingen kan voldoen en dat daardoor de voorlopige uitslag van de waterschapsverkiezingen niet vóór zaterdag 29 november bekend wordt.

De presentatie van het verkiezingscafé is in handen van Martin Steenbeeke. Hij zal de aanwezigen vanaf 15.30 uur door het programma leiden. Om 16.00 uur volgt een openbare vergadering van het verkiezingsbureau waarbij de stemmen per zetel en de definitieve opkomst bekend worden gemaakt.

Daarna analyseert Martin Steenbeeke de uitslag met de lijsttrekkers van de zes deelnemende partijen en met andere aanwezigen. Ook de kandidaten voor de geborgde zetels zijn aanwezig.