CNV presenteert Poolstalige website

27/11/2008 13:27

CNV Hout en Bouw

Zaterdag 27 november 2008 om 11.00 uur in de Westergasfabriek in Amsterdam presenteert de voorzitter van CNV Hout en Bouw, Arend van Wijngaarden, een eigen Poolstalige website. Dit is één der activiteiten tijdens de Poolse banen- en informatiebeurs die dan van 10.00 tot 17.00 uur wordt gehouden.

Zoals eerder aangekondigd organiseert CNV Hout en Bouw deze beurs samen met uitzendorganisatie Otto en het BGA, de vakopleiding van de Aannemersfederatie Nederland. Tijdens deze beurs wil de bond Poolse werknemers informeren over hun rechten en plichten in Nederland en over de mogelijkheden om werk te vinden via bonafide uitzendorganisaties.

Veel uitzendbureaus zullen op de beurs aanwezig zijn, evenals de gemeente Amsterdam, de algemene bond van Uitzendbureaus (ABU) de CNV BedrijvenBond, een talentrainingscentrum, Popolsku (een Poolse krant in Nederland) en Niedziela (een Pools weekblad in Nederland)

Eerdere soortgelijke beurzen bleken zeer succesvol. CNV Hout en Bouw verwacht daarom ook nu een grote toeloop van Polen, werkzaam of op zoek naar werk in Nederland.




http://www.cnvhb.nl

http://www.cnvhb.nl