Gemeente Dordrecht

Esther Apituley speelt in Kunstkerk

zaterdag 29 november, 20.00 uur

Altvioliste Esther Apituley treedt zaterdag 29 november met acht getalenteerde musici op in de Kunstkerk in Dordrecht. Op het programma staan de geliefde werken van Dvorak, pianokwartet opus 23 en Mendelssohn-Bartoldy, Octet op.20. Apituley staat bekend om haar avontuurlijke manier van programmeren.

Met het programma Jong Top Talent staat Apituley op het podium met violisten Lisa Jacobs, Cecilia Bernardini , Rosa Arnold en Nadia Wijzenbeek. Benjamin Gilmore speelt op altviool, Maartje-Maria den Herder en Joris van den Berg spelen op de cello en de piano wordt bespeeld door Daria van den Bercken.

Deze uitzonderlijk getalenteerde jonge musici spelen regelmatig op buitenlandse podia en hebben ondanks hun jonge leeftijd al deelgenomen aan grote masterclasses en verschillende internationale concoursen.

Altvioliste Apituley is hoofdvakdocente aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en staat al bijna twintig jaar op het podium als soliste. Zij speelde onder andere bij het Nationaal Ballet Orkest, het Noord Hollands Philharmonisch en het Metropole Orkest. Pas nog trad zij op in Campos de Jordao in Brazilië.

Zaterdag 29 november, Esther Apituley en Jong Top Talent. De Keuze van de Kunstkerk. Aanvang 20.00 uur. Toegang 17,50 euro. Meer informatie over kaartverkoop op www.kunstkerkdordrecht.nl

Datum 28 november 2008



Gemeente Dordrecht