Pijnacker-Nootdorp


datum 25 november 2008

OPLEVERING EERSTE WONINGEN IN KEIJZERSHOF Feestelijke opening interwijktunnel en modelwoning Hartenhof

Op zaterdag 29 november is het feest in Keijzershof. Dan opent burgemeester Buddenberg officieel de interwijktunnel en overhandigt hij symbolisch de sleutel aan de eerste bewoners van Keijzershof. Ook wordt de modelwoning Hartenhof feestelijk geopend en is deze te bezichtigen. De interwijktunnel is een van de belangrijkste toegangen tot de wijk en vormt de verbinding tussen de wijken Tolhek en Keijzershof.

De bouw van de eerste 101 woningen van het project Hartenhof in deelplan Erven is in december 2007 van start gegaan. Naast de bouw van deze woningen, die binnenkort allemaal opgeleverd worden, start binnenkort ook de bouw van de woningen in Hartenvilla.

Keijzershof wordt ten zuiden van de bestaande bebouwing van Pijnacker gerealiseerd. In totaal worden er 2300 woningen gebouwd. Er komen woningen voor starters en doorstromers, jong en oud en in allerlei prijsklassen. Keijzershof wordt ontwikkeld door Heijmans Vastgoed, Woningcorporatie Rondom Wonen, Van Erk Projecten in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Bezichtiging Modelwoning Hartenhof Belangstellenden zijn zaterdag 29 november van harte welkom tussen 11.30 en 13.30 uur bij het OPEN HUIS van de Hartenhof Modelwoning. De woning is dan vrijblijvend te bezichtigen en verder alleen op afspraak.