Een vroege winterdroom! SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental begint dit weekend al met de skiwinter!

28/11/2008 16:48

PR Newswire

SÖLL, Oostenrijk, November 28 /PRNewswire/ --

- De winterstart: zelfs op de eerste dalafdalingen kan nu al worden geskied!

Goed nieuws voor alle wintersportfans: het komend weekend al (zaterdag 29 en zondag 30 november) start Tiroler SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental met de skiwinter: ongeveer 40 liften wachten op de sneeuwhongerige wintersporters - en dat onder de meest ideale pisteomstandigheden.

Vrouw Holle heeft écht haar best gedaan dit jaar. Door de neerslag in de afgelopen dagen en de ijskoude temperaturen zullen de eerste wintersportfans de meest ideale pisteomstandigheden aantreffen - een aantal verbindingen en zelfs een paar dalafdalingen zijn al geopend. Voorlopig zijn de installaties alleen in het weekend geopend, maar na de officiële opening van het seizoen, op zaterdag 6 december, zullen ze allemaal in vol bedrijf zijn.

Een eerste hoogtepunt in deze skiwinter is de populaire Soller SkiOpening van 12 t/m 14 december. Skitests van verschillende merken zijn de perfecte gelegenheid om de nieuwe pistes en banen in de Skiwelt te verkennen. Een publiekshit van de avond is de nachtelijke parallelslalom op vrijdag (12 december), waarbij iedereen zijn/haar vorm kan uitproberen onder wedstrijdomstandigheden. Bovendien is er 's avonds muziek (gratis toegang!), deze wordt op vrijdagavond verzorgd door de "Jungen Zillertalern" met echte Tiroler-volksmuziek, en op zaterdagavond is er een vette partysound met "Frontal" en de "Hermes House Band".

Actuele informatie over de lift- en pistesituatie vindt u op http://www.skiwelt.at

Met zijn 91 liften, ruim 279 kilometer aan pistes van allerlei moeilijkheidsgraden, waarvan een groot deel is uitgerust met moderne sneeuwinstallaties (van 210 kilometer besneeuwbare piste kan 11 km binnen 3 dagen geschikt worden gemaakt voor skiën) is SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental het grootste aaneengesloten skigebied in Oostenrijk.

Foto's vindt u op:
http://www.tourismuspresse.at/redirect.php?skiwelt2

Informatie SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental Marketing GmbH A - 6306 Söll, tel.: +43-5333-400, e-mail: info@skiwelt.at http://www.skiwelt.at
Inlichtingen: Karina Oberhofer (k.oberhofer@skiwelt.at)
Informatie SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental Marketing GmbH, A - 6306 Söll, tel.: +43-5333-400, e-mail: info@skiwelt.at, informatie: Karina Oberhofer (k.oberhofer@skiwelt.at)






-