Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GROOTSTE KERSTMARKTEN VAN NEDERLAND IN GROENOORDHALLEN LEIDEN EN ZEELANDHALLEN GOES

Jingle-bells rinkelen luid in Leiden en Goes

Goes/Leiden, donderdag 30 oktober 2008 - Kerstliedjes, sneeuw, gigantische kroonluchters en huizenhoge kerstbomen: het is allemaal aanwezig op de kerstmarkten in Groenoordhallen Leiden (zaterdag 29 en zondag 30 november) en Zeelandhallen Goes (zaterdag 6 en zondag 7 december). Op deze dagen kunnen bezoekers van 10.00 tot 17.30 uur terecht bij de vele stands en kramen voor kerst- en cadeau-artikelen, creatieve kerstideeën en muzikale optredens.

In Groenoordhallen Leiden en Zeelandhallen Goes treffen beursbezoekers een ongekende hoeveelheid kerst- en cadeauartikelen aan. Daarnaast kunnen zij op beide locaties van 10.00 tot 17.30 uur volop ideeën opdoen om hun huis helemaal in kerstsfeer te brengen. Kunstenaars en creatievelingen laten zien hoe met tamelijk eenvoudige middelen de mooiste kerstcreaties gemaakt kunnen worden.

Muziek en 70.000 lampjes

Op het grote kerstpodium, versierd met hoge kerstbomen en 70.000 kerstlampjes, vinden optredens plaats van verschillende koren en bands. Bezoekers genieten op de gezellige terrassen van de muziek, sfeer en een glaasje warme glühwein of koffie met warme appelbol. De entree bedraagt E 5,50 voor volwassenen, voor 65-plussers E 4,00 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Meer informatie is te vinden op www.kerstmarkten.com.
---



Ingezonden persbericht