Ingezonden persbericht




PERSBERICHT Alblasserdam, 7 november 2008

Mondial Verhuisbedrijf Henneken kanshebber ondernemersprijs Zoetermeers verhuisbedrijf onderscheidend op het gebied van personeelsmanagement

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is in de categorie kleine bedrijven genomineerd voor de TLN Ondernemersprijs. Het verhuisbedrijf uit Zoetermeer is één van de drie kanshebbers voor de prijs.

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is genomineerd omdat ze zich onderscheidt op het gebied van personeelsmanagement. Alle verhuizers hebben een op concrete situaties toegespitste tiltraining én een leefstijltraining gevolgd bij BGZ Wegvervoer. Ook hebben zij voorlichting gekregen van een chiropractor (een chiropractor richt zich op stoornissen aan de wervelkolom en het zenuwstelsel) om al in een vroeg stadium te proberen om lichamelijke klachten te voorkomen. Bovendien kunnen alle verhuizers een speciaal voor hen ontwikkeld fitnessprogramma volgen.

Of Mondial Verhuisbedrijf Henneken de TLN Ondernemersprijs daadwerkelijk wint, wordt zaterdag 29 november duidelijk. Minister van Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings zal op die dag de prijs aan de winnaar uitreiken.

Lauwrens de Jong, directeur-eigenaar van Mondial Verhuisbedrijf Henneken is uiteraard trots op de nominatie. "Deze nominatie betekent voor Mondial Verhuisbedrijf Henneken een erkenning voor de inzet die wij tonen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Wij onderscheiden ons met zeer ervaren en hooggekwalificeerd verhuispersoneel. Om deze medewerkers te behouden voor onszelf en de verhuisbranche vinden wij het belangrijk dat wij deze mensen aan ons kunnen binden en zo nog lang een hoog kwaliteitsniveau kunnen handhaven. We willen de fabel uit de wereld hebben dat verhuiswerk niet tot aan je pensioen vol te houden is."

Mondial Verhuisbedrijf Henneken, opgericht in 1870 en daarmee de oudste Erkende Verhuizer van Zoetermeer, houdt zich bezig met particuliere verhuizingen in binnen- en buitenland, bedrijfsverhuizingen en de opslag van inboedels en archieven. Het verhuisbedrijf is dé specialist als het gaat om verhuizingen naar Groot-Brittannië, Ierland, Schotland en Wales. Jaarlijks vinden naar deze eilanden zo'n 250 verhuizingen plaats. Mondial Verhuisbedrijf Henneken is aandeelhouder in het samenwerkingsverband Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven.

|

Ingezonden persbericht