Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 24 november 2008

Red Ribbon verspreidt honderden VIP-kaarten voor Wereld Aids Dag Event

Honderden mensen ontvingen in de afgelopen weken een VIP-kaart als uitnodiging voor het Wereld Aids Dag Event Red Ribbon op zaterdag 29 november a.s. Met deze VIP-actie willen de initiatiefnemers van Red Ribbon, ZOA-Vluchtelingenzorg en World Vision, benadrukken dat iedereen in de strijd tegen AIDS een VIP is: Very Important Person. De VIP-uitnodigingen zijn verspreid via de post, op scholen en via boekhandels, kerken en bedrijven. Toegangskaarten voor het event zijn vanaf ¤ 12,50 verkrijgbaar via www.interticket.nl. Met het event willen de hulporganisaties meer mensen betrekken bij de AIDS-problematiek. Nu nog sterven er elke dag 8.000 mensen door AIDS, elke 12 seconden komt er een HIV-infectie bij.

Concert
Het middagprogramma van Red Ribbon bestaat uit drie gevarieerde workshoprondes. Zo houdt EO-presentator Andries Knevel onder meer een workshop over de rol van de media in de beeldvorming over AIDS en zoekt predikant Christo Greyling uit Zuid-Afrika de discussie op in zijn debat over de rol van kerken in AIDS-bestrijding. Voor alle bezoekers van Red Ribbon wordt 's avonds ook een fair buffet georganiseerd. Om 19.45 uur begint het concert met optredens van Trinity, winnaar van de XNoizz Band Battle, de band van 'Psalmen voor Nu' en de Engelse jongensgroep 'The Gentlemen'. De presentatie van de avond is in handen van EO-presentator Herman Wegter. Meer informatie over Red Ribbon is te vinden op www.red- ribbon.nl.


Geachte redactie,

Hierbij ontvangt u, namens de organisatie van het Wereld Aids Dag Event Red Ribbon, het persbericht: "Red Ribbon verspreidt honderden VIP-kaarten voor Wereld Aids Dag Event". Een voorbeeld van het kaartje ontvangt u als bijlage.

Met vriendelijke groet,
(namens Red Ribbon)

Hagar Prins

***

Persbericht

Amersfoort, 24 november 2008

Red Ribbon verspreidt honderden VIP-kaarten voor Wereld Aids Dag Event

Honderden mensen ontvingen in de afgelopen weken een VIP-kaart als uitnodiging voor het Wereld Aids Dag Event Red Ribbon op zaterdag 29 november a.s. Met deze VIP-actie willen de initiatiefnemers van Red Ribbon, ZOA-Vluchtelingenzorg en World Vision, benadrukken dat iedereen in de strijd tegen AIDS een VIP is: Very Important Person. De VIP-uitnodigingen zijn verspreid via de post, op scholen en via boekhandels, kerken en bedrijven. Toegangskaarten voor het event zijn vanaf ¤ 12,50 verkrijgbaar via www.interticket.nl.

Met het event willen de hulporganisaties meer mensen betrekken bij de AIDS-problematiek. Nu nog sterven er elke dag 8.000 mensen door AIDS, elke 12 seconden komt er een HIV-infectie bij.

Concert
Het middagprogramma van Red Ribbon bestaat uit drie gevarieerde workshoprondes. Zo houdt EO-presentator Andries Knevel onder meer een workshop over de rol van de media in de beeldvorming over AIDS en zoekt predikant Christo Greyling uit Zuid-Afrika de discussie op in zijn debat over de rol van kerken in AIDS-bestrijding. Voor alle bezoekers van Red Ribbon wordt 's avonds ook een fair buffet georganiseerd. Om 19.45 uur begint het concert met optredens van Trinity, winnaar van de XNoizz Band Battle, de band van 'Psalmen voor Nu' en de Engelse jongensgroep 'The Gentlemen'. De presentatie van de avond is in handen van EO-presentator Herman Wegter. Meer informatie over Red Ribbon is te vinden op www.red-ribbon.nl.

Voor meer informatie kunt u bellen naar Roeland Boes van World Vision, afdeling Communicatie: 033 4643449.