Ingezonden persbericht


Helikopter dropt auto bij prijswinnaar
Deelnemers wedstrijd gaan ver in de strijd om de hoofdprijs

Amsterdam, 26 november 2008 - Deelnemers aan de On Your Mark-wedstrijd worden steeds creatiever om een kans te maken op de gloednieuwe Mitsubishi Lancer Sportback of de nieuwe Colt. Ze plaatsen een logo op een interactieve kaart of maken een foto of filmpje van een geplaatst logo in de buitenlucht. Inmiddels zijn er al bijna 8.000 Nederlandse markeringen gemaakt. De uiteindelijke winnaar ontvangt zijn nieuwe auto per helikopter.

Dat sommige deelnemers erg ver gaan om een auto te winnen blijkt uit de inzendingen. In Tsjechië heeft een dame de zon(nebank) het werk laten doen en een logo in haar verbrande huid gemaakt. Maar ook in Nederland zijn er mensen die heel graag willen winnen. Soms is de liefde voor een merk wel heel groot, zoals bij Edwin Boogaart uit Bergen op Zoom. Hij is naar eigen zeggen "de grootste Mitsubishi-fan van Nederland." Dat blijkt onder meer uit zijn grote verzameling merchandise, zijn Mitsubishi-tattoo en het logo dat in zijn trouwringen is gegraveerd.

Andere redenen waarom deelnemers denken dat zij kans moeten maken op de nieuwe auto's zijn: "Ik ben het zat dat er altijd wordt gezeurd wie nou de BOB is. Daarom wil ik graag de auto laten bezorgen op de voetbalvereniging." Willem wil de auto graag laten afleveren op kantoor, "zodat hij zijn baas de ogen uit kan steken". Een andere deelnemer heeft het huis van zijn vriend Marcel in Utrecht gekozen tot landingsplaats omdat "hij zelf eerder een auto gaf aan een jongen in Gambia, die daarmee taxichauffeur kon worden en zo een beter leven tegemoet ging voor hem en z'n familie, dus nu gun ik hem een mooie auto!"

De wedstrijd is geïnitieerd door Mitsubishi en loopt momenteel in 12 Europese landen. Willem Verschuur, General Manager Marketing van Mitsubishi Motors Europe bekijkt alle inzendingen. "Het is geweldig om te zien hoeveel moeite mensen nemen om kans te maken op een nieuwe auto. We zijn verrast over hoe creatief mensen met het merk omgaan."

Op 29 november a.s. zullen de winnaars van de On Your Mark-wedstrijd de nieuwe auto per helikopter afgeleverd krijgen. Deelnemen aan de wedstrijd is mogelijk tot en met 26 november, via de website www.onyourmark.eu. Op 29 november worden de winnaars bekend gemaakt. De uitreiking is live te volgen via de website.

Over Mitsubishi
Mitsubishi is in Nederland een groeiende speler. Op jaarbasis vinden een kleine 10.000 nieuwe Mitsubishi's hun weg naar het Nederlandse asfalt. De succesvolle Colt en Outlander worden gefabriceerd in het Limburgse Born. Verder is het merk o.a. bekend van de rallysuccessen (Lancer Evo) en de al jaren durende hegemonie van de Pajero in Parijs-Dakar. In 1997 hield Mitsubishi de Carisma-actie waar veel Nederlanders aan meededen.

Neem voor meer informatie contact op met Pavine Bijvoet op +31 (0)20 405 6845/ +31 (0)6 1590 2747 of bijvoet@mmsn.nl

Indien u aanwezig wilt zijn bij de spectaculaire bezorging, neem dan contact op met Natasja Wielandt op +31 (0)20 676 86 66 of natasja@cohnwolfe.nl Ook voor hoge resolutie beeldmateriaal kunt u hier terecht.