BNY Mellon Asset Servicing door The Banker benoemd tot effectendienstverlener van het jaar

29/11/2008 04:53

PR Newswire

LONDON, November 29 /PRNewswire/ --
's Werelds toonaangevende effectenbeheerder BNY Mellon Asset Servicing is bij The Banker Awards 2008 benoemd tot effectendienstverlener van het jaar.

BNY Mellon werd geroemd voor de "toenemende kracht" van zijn Europese activabeheerdiensten en voor de manier waarop het zijn "diensten steeds verder verbeterde nieuwe diensten en technologieën bleef ontwikkelen" op een moment dat het tevens werkte aan een ingewikkeld integratieproject als gevolg van de fusie van The Bank of New York en Mellon Financial Corporation.

"Bij alles wat we ondernemen, staan klantenservice en de kwaliteit van onze producten centraal, en uiteraard zijn we er trots op dat we hiervoor met deze prestigieuze onderscheiding erkenning hebben ontvangen," aldus James P. Palermo, mededirecteur van BNY Mellon Asset Servicing. "Onze klanten kunnen erop rekenen dat we ons zullen blijven richten op hoge kwaliteit, vernieuwing en samenwerking wanneer we hen in 2009 en daarna bijstaan bij de groei van hun ondernemingen."

De jaarlijkse Banker Awards omvatten zowel wereldwijde als landelijke onderscheidingen die gericht zijn op het erkennen van de belangrijkste spelers in opkomende markten, kasbeheer en effectenbeheer, alsook milieugerichte, sociale en bestuurlijke prestaties. De winnaars vertegenwoordigen tezamen de beste commerciële bankiersprestaties die de wereld te bieden heeft.

Opmerkingen voor redacteuren
BNY Mellon Asset Servicing biedt klanten over de hele wereld een breed sprectrum aan gespecialiseerd activabeheer, waaronder bewaargevings- en fondsdiensten, en diensten met betrekking tot effecten, waaronder leningen, prestaties en analyse en transacties. BNY Mellon Asset Servicing biedt zijn producten en diensten aan via The Bank of New York Mellon en andere dochterondernemingen van The Bank of New York Mellon Corporation.

The Bank of New York Mellon Corporation is een wereldwijd bedrijf dat in 34 landen, in ruim 100 markten, financiële diensten aanbiedt die zijn klanten helpen bij het beheren en onderhouden van hun financiële activa. Het bedrijf biedt zijn toonaangevende financiële diensten aan instituten, bedrijven en vermogende particulieren, waarmee het hen voorziet van ongeëvenaard activabeheer, vermogensbeheer, activadiensten, emittentendiensten, clearingsdiensten en schatkistdiensten door een wereldwijd klantgericht team. Het heeft US$ 22,4 triljoen aan activa in bewaring en administratie, circa US$ 1,1 triljoen aan activa in beheer en onderhoudt circa US$ 12 triljoen aan uitstaande schulden. Meer informatie is te vinden op www.bnymellon.com.

Tim Steele, +44-20-7163-5850, tim.steele@bnymellon.com, voor BNY Mellon Asset Servicing






-