Ingezonden persbericht



---

PERSBERICHT

Maarssen 28 november 2008

Sharif Khalladi meest veelzijdige ondernemer van Nederland 'Winkel Naar Webwinkel' winnaar Zibb Business Challenge 2008

De 23-jarige Sharif Khalladi mag zich sinds vrijdag de meest veelzijdige ondernemer van Nederland noemen. Hij won de Zibb Business Challenge 2008, waar hij na acht zware weken zich heeft bewezen als de meest veelzijdige ondernemer van Nederland. Sharif Khalladi liet ruim negentig andere ondernemers achter zich.

Zibb Business Challenge 2008
Ruim negentig ondernemers gaven zich op voor deelname aan de Zibb Business Challenge 2008. Hieruit koos een vakjury acht kandidaten. De afgelopen acht weken losten de acht ondernemers vier zakelijke uitdagingen op. De ondernemers werden uitgedaagd om op verschillende aspecten hun expertise in te zetten. Zo ontwikkelde winnaar Sharif Khalladi een zeer innovatief nieuw ondernemers verzekeringsproduct voor verzekeraar Interpolis. En legde hij het meest praktische advies neer bij T-Mobile voor ondernemers om hun netwerk beter in te zetten. In de finale van afgelopen vrijdag gaf Sharif Khalladi een duidelijk advies aan Mitsubishi Motors ter verbetering van de mobiliteit en het milieu in de autobranche.

Winnaar
Dat Sharif Khalladi is verkozen tot de winnaar vindt Arjan Kors, jurylid en hoofdredacteur van zibb.nl en bizz.nl en ondernemersblad 'bizz magazine', een zeer terechte keuze: "Tijdens de afgelopen acht weken kwam de veelzijdigheid van Sharif duidelijk naar voren. Bij elke opdracht liet hij zich met zijn praktische en creatieve oplossingen duidelijk gelden en verbaasde de jury keer op keer met zijn innovatie en met name ook creatieve presentaties. En dat al op zo'n jonge leeftijd!" De verschillende opdrachten en uitwerkingen ervan zijn na te lezen op zibb.nl/businesschallenge.

Grote inspanning
Sharif Khalladi werd door de vakjury uitgeroepen tot meest veelzijdige ondernemer van Nederland en is uiteraard erg blij met deze onderscheiding: "Deze overwinning voelt geweldig aan, ik ben enorm trots op mijzelf en de mensen om mij heen". Zijn winst in deze ondernemerswedstrijd legt hem en zijn bedrijf 'Winkel Naar Webwinkel' geen windeieren "Met het gewonnen prijzenpakket kan ik een geweldige stap maken. Naast het geweldige prijzenpakket, heeft de Zibb Business Challenge mij als persoon ook enorm ontwikkeld". Over de Business Challenge: "Het waren acht intensieve weken. Ik moest goed plannen en keuzes maken, maar dat heeft zich dubbel uitbetaald". Sharif Khalladi wint een fantastisch prijzenpakket: dat bestaat uit een jaar lang onbezorgd rijden in een Mitsubishi Outlander en het Zibb Business Booster Pakket ter waarde van E55.000, waarmee hij zijn bedrijf in een klap op de kaart kan zetten.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (