Politie Zuid-Holland-Zuid

29/11 Persberichten district Hoeksche Waard

Dordrecht, 29-11-2008

DRONKEN ACHTER HET STUUR

HEINENOORD Een 24-jarige man uit Rotterdam is op 28 november de N217 bij Heinenoord aangehouden. Hij stond op de kruising met de Reedijk met zijn auto en blokkeerde het verkeer. Andere weggebruikers en een buschauffeur namen een kijkje en zagen de man schijnbaar levenloos achter het stuur zat. 112 werd gebeld en ondertussen bleef de chauffeur op de ruiten van de auto bonzen. Na een paar minuten werd de automobilist wakker. Hij leek behoorlijk dronken. Ter plaatse gekomen agenten bevalen hem meerder malen te blazen, wat hij niet wilde. Daarop werd hij aangehouden. Op het bureau kon de verdachte zich niets van dit alles herinneren. Wel wist hij nog dat zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. Volgens de man was er niets aan de hand, omdat hij helemaal niet gereden had. Hoe hij in Heinenoord was terechtgekomen en wie dan wel had gereden, kon hij zich allemaal niet herinneren.

INBRAAK IN WONING

MIJNSHEERENLAND In een woning aan de Laan van Westmolen is vrijdagmiddag, 28 november, tussen 16.00 uur en 17.15 uur ingebroken. Vermoedelijk zijn de inbrekers gestoord door de bewoner die thuis kwam. De daders konden binnenkomen door een klapraam aan de achterzijde van de woning te forceren. Uit de woning zijn sieraden, een laptop en een fotocamera meegenomen. De mogelijkheid bestaat dat omwonenden is bijzonders is opgevallen. Mocht u informatie hebben die waardevol zou kunnen zijn dan kunt u bellen met de politie via het nummer 0900-8844.

ONENIGHEID IN CAFÉ

S-GRAVENDEEL - Tijdens een onenigheid in een horecagelegenheid aan de Hendrik Hamerstraat zijn vrijdagnacht, 29 november, een tweetal mensen lichtgewond geraakt. Een drietal vrienden waaronder een 37-jarige inwoner en een 32-jarige inwoonster van s-Gravendeel, waren aan het stappen toen zij plotseling werden belaagd door een groep van ongeveer 30 personen. Het tweetal raakte daarbij lichtgewond aan het gezicht. Zij gaan deze week aangifte doen bij de politie. Wat de toedracht is geweest is nog onduidelijk.