Ingezonden persbericht


Extra persbericht Dutch Open Rollerblading 2008

Wereldkampioen aanwezig tijdens Dutch Open Rollerblading 2008

Aanstaand weekend vindt de Dutch Open Rollerblading 2008 plaats in Skateland op de piekstraat 45. Voor de achtste keer is de organisatie in handen van Stichting Skateland. Sinds 2006 heeft het evenement internationale faam verkregen waardoor komend weekend het evenement wordt aangedaan door vele professionals uit de hele wereld.

Zo heeft de organisatie het bericht ontvangen dat de Amerikaan Chris Haffey mee zal doen aan de Dutch Open Rollerblading. De 23 jarige inline skater komt uit San Diego, California en reist de hele globe af om mee te doen aan wedstrijden. In 2007 won hij de gouden medaille tijdens de LG Action Sports World Championships en de Asian X-games. Verder is de organisatie verheugd op de komst van Chaz Sands (Schotland), Nick Lomax (Groot-Brittannië), Stefan Hornacher (Oostenrijk) en Mathias Silhan (Frankrijk) welke in 2006 ook al aanwezig was bij de Dutch Open, hij werd toen 3e.

Zaterdag duurt het programma van 13.00 tot 19.00 en zondag zullen de finales plaats vinden van 14.00 tot 18.00. Op www.skateland.nl/dutchopen vindt u meer informatie over het evenement. De entree voor publiek zonder skates bedraagt E 2,00.


---


Noot voor redacties
Einde persbericht,