Mojo Concerts

Extra derde show Het Feest van Sinterklaas in Ahoy

De tiende editie van het Feest van Sinterklaas is al een spektakel met Ernst, Bobbie en de rest, de Pieten van de Club van Sinterklaas en spannende acts, maar nu wordt het extra leuk: KUS komt namelijk ook op 29 en 30 november de verjaardag van de Sint meevieren in Ahoy! Daarnaast is er een extra ochtendshow op zondag 30 november.

Anouk, Fleur, Meike en Monique vormen samen de meest succesvolle meidengroep van Nederland, KUS. Het nieuwste album van KUS heet, hoe toepasselijk, KUS Voor Jou. Het is een vrolijk album geworden waarop de kinderen (en de Sint, pieten, vaders en moeders) heerlijk kunnen meezingen en -dansen. Dit jubileum van het Feest van Sinterklaas wordt dus een geweldig knalfeest.

De Pieten van de Club van Sinterklaas zijn natuurlijk allemaal van de partij. Samen zullen zij met KUS, de kinderen en Ernst, Bobbie en de rest Sinterklaas toezingen. Daarnaast zijn er spectaculaire acrobaten die met hun acts iedereen versteld zullen laten staan.

De presentatie is in handen van Ernst, Bobbie en de rest. De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Kijk op www.hetfeestvansinterklaas.nl voor meer informatie.

Kaartverkoop extra show begint zaterdag 6 september om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten. Kaartverkoop overige shows is reeds begonnen.

Zaterdag 29 november en zondag 30 november 2008
Ahoy - Rotterdam
Entree: ¤ 30,50/¤ 26,50/¤ 23,50/¤ 20,50 (exclusief servicekosten) Aanvang: za 29 nov: 10.00 uur; zo 30 nov: 10.00 en 13.30 uur

Het Feest van Sinterklaas wordt medemogelijk gemaakt door: Hellema en Eru Kids.