Ingezonden persbericht


Uitnodiging voor het Wereld Aids Dag Event Red Ribbon in Zwolle op za. 29/11 a.s.

In de afgelopen weken hebben wij u geïnformeerd over het Wereld Aids Dag Event Red Ribbon op zaterdag 29 november in Zwolle. Hierbij willen wij u van harte uitnodigen om bij dit evenement aanwezig te zijn. Het middagprogramma bestaat uit diverse workshops, met sprekers zoals EO-presentator Andries Knevel (over aids en de media) en Christo Greyling (predikant uit Zuid-Afrika en Aids-patiënt). Het avondprogramma start met een fair buffet en 's avonds is er een concert met optredens van Trinity (winnaar Xnoiz Band Battle), Psalmen voor Nu en The Gentlemen uit Engeland.

Het evenement wordt gehouden in het kader van Wereld Aids Dag (maandag 1 december). Met het evenement willen de initiatiefnemers ZOA-Vluchtelingenzorg en World Vision meer mensen betrekken bij de Aids-problematiek. Meer informatie kunt u ook vinden op www.red-ribbon.nl. Onderstaand het programma van de dag:

Programma:
14.00 uur: Zaal open
14.30 uur: Welkom
14.45 uur: Workshopronde 1 (zie: http://www.red-ribbon.nl/workshop.php) 15.45 uur: Pauze
16.00 uur: Workshopronde 2 (zie: http://www.red-ribbon.nl/workshop.php) 17.00 uur: Afrikaanse dans & Workshopronde 3 (zie: http://www.red-ribbon.nl/workshop.php) 17.45 uur: Fair buffet
19.15 uur: Concertzaal open
19.45 uur: Concert: met optredens van Trinity, Psalmen voor Nu en The Gentlemen

Uiteraard behoort een interview met een van de sprekers of artiesten tot de mogelijkheden. Wilt u ons per e-mail of telefonisch laten weten als u van plan bent om te komen, dan brengen wij u graag met hen in contact en maken we hiervoor tijd vrij tijdens het programma. U kunt zich op de dag zelf melden bij ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
(namens Red Ribbon)

Hagar Prins
033 8885803 / 06 29210722

hagar@frivista.com
www.red-ribbon.nl
www.frivista.com