Gemeente Zoetermeer

Zwarte Pieten bij sport- en spelinstuiven

Zwarte Pieten bezoeken komende week de sport- en spelinstuiven in vier wijken in Zoetermeer. Op zaterdag 29 november begint het feest bij de sport- en spelinstuif in het sportcentrum De Driesprong aan de Van Stolberglaan. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen kinderen én hun ouders samen met Zwarte Pieten sporten, spelen, rennen en springen.

3 december

Op woensdag 3 december komen de Zwarte Pieten langs bij de andere sport- en spelinstuiven. Op deze middag laten zij hun sportieve kunsten zien. En wellicht zal het Zwarte Pietenbalspel ook gespeeld worden. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar die van sporten en spelen houden zijn welkom. De instuiven vinden plaats in Oosterheem (sporthal Oosterpoort aan Zanzibarplein), Buytenwegh (sportzaal Den Brabanderhove ) en Seghwaert (sportzaal Forelsloot). De middag begin om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur.

De toegang voor de instuiven bedraagt EUR 1,50 per persoon. Op vertoon van de Zoetermeer Pas is de toegang gratis. Meer informatie over de sport- en spelinstuiven is te vinden op www.zoetermeer.nl/sportloket, doorklikken op sportaanbod Zoetermeer. Bellen kan ook naar (079) 346 8696.