Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom, 29-11-2008

Politie houdt verdachte zware mishandeling aan

ROOSENDAAL: In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie aan de Molenstraat een 28-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden. De man wordt verdacht van zware mishandeling.

Rond 03:30 uur werd via het camerasysteem in het centrum gezien dat de Roosendaler een 22-jarige plaatsgenoot ernstig mishandelde, waarbij hij meerdere keren hard tegen het hoofd van het slachtoffer, die op de grond lag, trapte. Een biker van de politie was er snel bij en kon de verdachte aanhouden. Het slachtoffer kwam er wonderwel met slechts lichte verwondingen van af en kon na behandeling door een
ambulancebroeder zijn weg vervolgen. De 28-jarige Roosendaler is in verzekering gesteld.

Beschonken automobilist licht gewond bij verkeersongeval

WOUW: Een 58-jarige automobilist uit Roosendaal is vrijdagmiddag bij een verkeersongeval licht gewond geraakt. Rond 17:30 uur reed een 21-jarige bestuurder van een bestelbus over de Rijksweg A58, komende uit de richting van Roosendaal. Op de kruising met de Wouwbaan verleende de man uit Bergen op Zoom geen voorrang aan de Roosendaler, die op dat moment met zijn personenauto over de Wouwbaan aan kwam rijden.

Na de botsing raakte de man uit Roosendaal in zijn auto bekneld, nadat hij met zijn auto van de weg raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. De bestuurder raakte daarbij bekneld. De brandweer heeft hem uit zijn auto gehaald, waarna een ambulance hem overbracht naar het ziekenhuis. Na behandeling heeft een GGD-arts een bloedmonster bij hem afgenomen. De Roosendaler wordt verdacht van rijden onder invloed. De politie maakt proces-verbaal op.

Automobilist zonder rijbewijs, maar met drank op achter het stuur

OUDENBOSCH: Zaterdagmorgen is aan de Pagnevaartweg een 33-jarige inwoner van Oudenbosch aangehouden. Bij een routinecontrole bleek de automobilist, die niet in het bezit is van een rijbewijs, onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten. Op het bureau blies hij meer dan 2,5 keer (585) de maximum toegestane limiet van 220 ug/l. Na verhoor is hij heengezonden. Zijn auto is in beslag genomen.

Politie haalt wegpiraat van straat

OUD-GASTEL: Op de Molenstraat in Fijnaart heeft een motoragent rond middernacht een 22-jarige automobilist uit Fijnaart aangehouden. De wegpiraat reed met een gecorrigeerde snelheid van 119 km/u over de Provincialeweg Noord in Oud-Gastel, waar maximaal 60 km/u mag worden gereden. Daarbij overschreed hij dubbele doorgetrokken strepen en haalde enkele medeweggebruikers in. Op het bureau in Oudenbosch is hij gehoord en moest hij zijn rijbewijs inleveren.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 29-11-2008 15:33 | © Regio Midden en West Brabant |