Ingezonden persbericht


Spectaculaire ontknoping "On Your Mark" wedstrijd
HELIKOPTER LEVERT AUTO BIJ WINNAAR AF

Noordwijk, 29 november 2008 - Bewoners van Noordwijk keken vandaag wel heel raar op toen ze hun blik op de horizon wierpen. Een helikopter met daaronder een gloe dnieuwe Mitsubishi Lancer Sportback vloog vandaag vanaf heliport Kootwijkerbroek naar het strand van Noordwijk om zijn pakketje af te leveren bij de winnaar van de On Your Mark wedstrijd.

De afgelopen weken konden deelnemers uit 12 Europese landen aan deze wedstrijd meedoen door op een interactieve kaart de locatie te selecteren waar zij hun nieuwe auto wilden ontvangen. Op www.onyourmark.eu konden zij deze locatie markeren door een vlaggetje te plaatsen op een digitale map. In totaal hebben ruim 8000 mensen dit gedaan in de hoop daarmee een nieuwe Mitsubishi Colt te winnen. Om echter kans te kunnen maken op de hoofdprijs, de Mitsubishi Lancer Sportback, moesten deelnemers een foto of filmpje v an hun real-life markering maken en deze naar de website uploaden. Marjan Daniëls inzending werd uiteindelijk door de jury tot meest originele verkozen. Marjan: "Wij hebben een 14 jaar oude Mitsubishi voor de deur staan die volgende maand gekeurd moet worden. Ik vroeg me af hoe lang hij 't nog zou volhouden, en vond het eigenlijk wel tijd voor een nieuwe auto. Via internet zocht ik op "auto winnen" en zo kwam ik bij deze wedstrijd terecht. En dan win ik 'm ook nog!" Het filmpje van Marjan is een in scène gezette nieuwsuitzending, compleet met verslaggever op locatie.

Marjan plaatste haar markering in de achtertuin. Helaas bleek de tuin te klein om met een helikopter te kunnen landen. Vandaar dat Marian en haar man Otto, die het filmpje schoot en monteerde, zaterdagochtend vanaf hun woonplaats Boskoop naar Noordwijk werden vervoerd.

Daar aangekomen verscheen de Huey al gauw aan de horizon. Na de officiële felicitaties van Willem Jan Oosterveld, General Manager Marketing van Mitsubishi Motors Nederland, kreeg Marjan de sleuteltjes overhandigd.

De Colt werd eerder vanochtend in Volendam afgeleverd. Daar had prijswinnaar Jack de Boer zijn markering gemaakt. Ook in de overige 11 Europese landen zijn de prijzen op spectaculaire manieren bij de winnaars afgeleverd.



Ingezonden persbericht