Paul Groot geeft workshop in Haarlem


HAARLEM, 20081030 -- Acteur Paul Groot, niet alleen bij het publiek bekend door zijn weergaloze typetjes op televisie bij o.a. Koefnoen en Kopspijkers, maar misschien nog meer bekend als tekstschrijver, zal op uitnodiging van Project Fors Theatermakers een tweedaagse workshop gaan geven op zaterdag 29 en zondag 30 november 2008 in Haarlem.

Paul is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor zijn nieuwe theatervoorstelling `Hotel Atlantico', geschreven door Frank Houtappels, waarin hij samen met o.a. Marc-Marie Huijbregts vanaf begin februari 2009 in de theaters te zien zal zijn, met een toegift op 1 mei 2009 in Stadsschouwburg Haarlem. Ondanks zijn volle agenda, heeft Paul Groot toch tijd gevonden deze workshop te gaan doen.

De workshop is bedoeld voor acteurs en actrices op amateurniveau, die graag hun speelkwaliteiten willen verbeteren en hun niveau verhogen. Paul zal gaan werken met een groep van twaalf deelnemers, een camera, een dialoog en monoloog, en tips en aanwijzingen geven vanuit zijn eigen ervaring en opleiding.

Er wordt van de deelnemers verwacht dat zij de teksten van de monoloog en dialoog thuis voorbereiden, zodat er tijdens de workshop snel 1 op 1 met de tekst gewerkt kan gaan worden. Deelname bedraagt ¤250,= p.p. inclusief tweemaal uitgebreid lunchbuffet, een dvd-registratie en een leuk aandenken.

Meer informatie en aanmelden voor de workshop kan via de site van Project Fors; www.projectfors.nl, het Haarlemse initiatief, dat zich sinds een paar jaar bezighoudt met het maken en produceren van voorstellingen, organiseren van theaterfestivals en nu dus komt met zijn eerste workshop in samenwerking met Paul Groot op zaterdag 29 en zondag 30 november 2008.





Ingezonden persbericht