Dr. Universe zet Zwolse binnenstad op de kop


Menselijke Robot te gast bij Vliegende Pappa Filmfeest

ZWOLLE, 20081121 -- De vliegende pappa's organiseren op zaterdag 29 november 2008 voor de 4e keer hun filmfeest in samenwerking met bioscoop de Kroon. 350 kinderen van basischool de Vlieger in de wijk Stadshagen gaan weer gratis naar de Disneykraker Wall E. Special Guest Dr Universe, de menselijke robot. Deze attratctie met 18 jaar ervaring als robotimitator zal veel stof doen opwaaien in de zwolse binnenstad.

Uiteraard hebben alle kinderen van basischool de Vlieger weer gratis entree en worden zij verwend met animatie en consumpties.

Ruim 30 VIP gasten zijn geselecteerd op basis van hun robot werkstuk en worden op een ludieke en sjieke manier naar de bioscoop gebracht. Veel van de bezoekers zullen als robotjes gekleed gaan aan meedingen naar de Robot prijzen.

Stichting de vliegende pappa's organiseert jaarlijks 3 buitenschoolse verrassende evenementen voor kinderen van Basisschool De Vlieger in Stadshagen-Zwolle. Door op een creatieve manier om te gaan met hun Netwerk kunnen zij tegen beperkte kosten grote evenementen organiseren en daarmee kinderen een onvergetelijke dag bezorgen.

meer info over dr. Universe vindt u op :
www.stef-arntz.nl/druniverse.html

meer info over het vliegendepappa filmfeest vind u op www.devliegendepappas.nl





Ingezonden persbericht