Finnen brengen het licht in de donkere novembermaand


Finland (the song) centraal in "A night out in Vries 2"

VRIES, 20081125 -- 'A NIGHT OUT IN VRIES 2' is Harry Loco's "home coming" concert na een zomer zwerven door de UK, Zweden, Duitsland en Finland. Ontmoetingen met Brian of Westminster (weerzien), een Peace Concert in hartje Londen, de ontmoeting en samenwerking met Michael Bowen, de sixties Beatscene painter en de ontmoeting met Melanie (er is intensie om samen een plaat te maken).

Finland (the song) staat in dit "home coming" concert centraal. Het nummer gaat over het mooie gebruik op X-mas day waxine lichtjes op ALLE graven te zetten. Het is een imponeerende zee van lichtjes in de donkere nacht. Het is een ode aan de overledenen.

Finland (the song) werd voor het eerst live gespeeld in het Fanta Sea Park in Pietarsaari, Finland, afgelopen zomer. De Finnen waren daardoor zo geroerd dat ze besloten tot een bijzondere actie; de Finnen komen speciaal over voor "A NIGHT OUT IN VRIES 2" en zullen waxinelichtjes aansteken tijdens het spelen van FINLAND (the song) De song wordt tevens de nieuwe single van Harry Loco, half december komt hij uit.

http://www.harryloco.nl





Ingezonden persbericht