Ingezonden persbericht

Eerste Nederlandse 'TomTom'-veiling

Op zaterdag 29 november vindt in het Twenste Notter de eerste Nederlandse GPS-veiling plaats. Tijdens deze veiling kunnen particulieren hun eigen navigatietoestel laten veilen. Ook alle occasions en demo-toestellen van GPS winkel Waypoint komen onder de hamer, circa 100 in totaal. Bekijken van de aangeboden toestellen kan van 12.00 tot 14.00; de veiling zelf start om 15.00 uur.

Organisatie van de veiling is in handen van Waypoint. Deelname is zowel voor kopers als verkopers geheel kosteloos; Waypoint brengt slechts vraag en aanbod bij elkaar.

Het is voor het eerst dat een dergelijke veiling in Nederland plaatsvindt. Verleden jaar organiseerde Waypoint een GPS-occasiondag. Reden om ditmaal voor een veiling te kiezen is dat Waypoint particulieren de gelegenheid wil geven ook hun eigen toestel in te brengen. Veel mensen zijn het afgelopen jaar zijn 'doorgegroeid' naar een nieuw toestel, met weer nieuwe mogelijkheden. Terwijl het oude apparaat nog uitstekend functioneert en men er iemand anders een plezier mee zou kunnen doen!
Dat laatste geldt vooral voor de toestellen die speciaal zijn ontwikkeld voor wandelen, fietsen of motorrijden. Die apparaten kunnen immers tegen een stootje en zijn vaak zelfs na vijf jaar nog als nieuw.

Iedereen mag alle toestellen inbrengen, of het nu een tomtom, becker of garmin is; voor in de auto, op de boot of voor bij het wandelen: merk en toepassing maakt niet uit. Als het toestel maar in goede staat is en goed functioneert. Voor meer informatie en gratis aanmelden van een te veilen toestel: zie www.gps.nl of www.mywaypoint.nl/veiling. Op dat adres zijn tevoren ook de te veilen kavels te bekijken.
De veiling vindt plaats bij Waypoint in Notter - Rijssenseweg 170 - Wierden (aan de Regge bij Rijssen)

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht