RTL Group

Jan Smit gastjurylid in 'Ik Wed Dat Ik Het Kan'

Ik wed dat ik aan het intro van alle liedjes van Jan Smit kan horen wat de titel van het nummer is, van welke CD het komt en wat het jaar van uitgave is. Deze weddenschap gaat een superfan van de populaire Volendamse zanger Jan Smit aanstaande zondag aan, in Ik Wed Dat Ik Het Kan bij RTL 4. En wie kan er nu beter de antwoorden controleren dan Jan Smit zelf? Deze zondag is de zanger dan ook gastjurylid in de spraakmakende show. Ook brengt hij zijn nieuwe single Als Je Lacht ten gehore.

In Ik Wed Dat Ik Het Kan!, gepresenteerd door Carlo Boszhard en Nicolette van Dam, worden unieke, gewaagde en verrassende uitdagingen aangegaan en records gezet en gebroken. In de uitzending van zondag komen ook de weddenschappen Ik wed dat ik binnen één minuut met met een orkest van veertig man in een busje pas, waarna we samen een sinterklaasliedje spelen, Ik wed dat ik over drie brandende autos kan springen en Ik wed dat ik binnen 1,5 minuut 65 keer tegen mijn eigen hoofd kan trappen aan bod.

Uitzending: zondag 30 november, tussen 20.00 en 21.30 uur, bij RTL 4.

Website: www.ikweddatikhetkan.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet Tuinstra, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718939 of janet.tuinstra@rtl.nl.