Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OH, KOM ER EENS KIJKEN: SINT OP AVONTUUR IN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

Wegwijspiet neemt kids op zondag 30 november mee op Pietensafari

Hilvarenbeek, maandag 10 november 2008 - Op zondag 30 november bezoekt Sinterklaas, samen met zijn pieten en kilo's pepernoten Safaripark Beekse Bergen. Wegwijspiet komt ook mee naar het grootste Afrikaanse wildlife park van Nederland en wijst bezoekers de weg tijdens een Pietensafari met de safaribus. Onderweg vertelt hij over de giraffen, zebra's, neushoorns en alle andere dieren die langs de route vrij rondlopen. Voor de jongste parkbezoekers is er deze dag een leuk Sinterklaascadeautje.

Ter ere van zijn verjaardag brengt de Sint op zondag 30 november een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Daar zal hij samen met zijn Zwarte Pieten om 14.00 uur op een bijzondere manier aankomen. In het Safarirestaurant kunnen kinderen meezingen met Sinterklaasliedjes, snoepen van pepernoten en lachen met de gekke Zwarte Pieten. Natuurlijk leest de Sint ook voor uit het Grote Boek.

Pietensafari

Vanaf 15.30 uur kunnen bezoekers instappen in de safaribussen voor een Pietensafari. Onder begeleiding van Wegwijspieten maken zij dan een tocht door het safaripark waarbij de Pieten alles vertellen over de loslopende dieren langs de route. Op hun eigen melige en stuntelige manier maken ze de parkbezoekers wegwijs op de Afrikaanse savannes. Het entreetarief voor de wintersafari bedraagt E 12,75 voor volwassenen en voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar E 10,95. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree. Meer informatie over het Afrikaanse wildlife park is te vinden op www.beeksebergen.nl.
---