Gemeente Den Haag

HAAGSE SPEURDERS SLUITEN AF MET NATUUR- EN TECHNIEKSPEKTAKEL (25 november)

Ben jij ook een speurneus? Wil je een slang aaien of je techniekknobbel voelen? Kom dan op zondag 30 november naar het jaarlijkse Natuur- en techniekspektakel in Den Haag. Traditiegetrouw sluiten honderden Haagse Natuurverkenners met dit spektakel het wandelseizoen af. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er workshops die te maken hebben met de natuur, het milieu en techniek. Tijdens het spektakel worden aan tien wandelaars die dit jaar alle wandelingen hebben gemaakt een diploma uitgereikt. Om 11.45 uur gaan de deuren open en is er voor de vroege vogels een verrassing!

Haagse Natuurverkenners
De Haagse Natuurverkenners is een club voor kinderen van 7 tot 13 jaar. De natuurclub organiseert speurtochten om op een leuke manier de natuur te beleven. Zes weekenden per jaar zet de gemeente Den Haag een wandeling uit in verschillende Haagse parken. De kinderen krijgen onderweg informatie over de dieren en planten die te zien zijn.

Iedereen is welkom
Het evenement is niet alleen toegankelijk voor leden. Iedereen is welkom. Vanaf 12.00 uur zijn er verschillende activiteiten van knutselen met afval tot een natuurschilderij maken. Er is echt van alles te doen!
De gemeente organiseert het Natuur- en techniekspektakel in samenwerking met studenten van de opleiding PABO aan de Haagse Hogeschool.

Deelname is gratis
Het Natuur- en techniekspektakel vindt plaats in De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag. Toegang en deelname aan de workshops is gratis. Meer informatie is te vinden op www.denhaag.nl/haagsenatuurverkenners.