Ingezonden persbericht


30 november aanstaande werken paul megens in de schijnwerpers:

Op zondag 30 november a.s. van 10.30 uur tot 17.30 uur zullen de werken van Paul Megens centraal staan in de Woonkamergalerie. Hieronder alvast een stukje biografie van Paul.

Heldere, levenslustige kleuren eenvoudige, duidelijke figuren en, over het algemeen, behoorlijke afmetingen. Blikvangers van een afstand. Interessante materiaal-variatie-bekijk-objecten van dichtbij.

Ik exposeer door het hele land. Bedankt aan alle mensen die me willen wilden hebben; ik ben zeer vereerd. Hang ik nog niet bij U aan de muur vlug... neem contact met ons op!

Wij nodigen u allen van harte uit in onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van deze kunstenaar te bewonderen! Tegelijkertijd kunt u ook de werken van onze andere kunstenaars bezichtigen waaronder Herman Brood, Johan Huijzer, Rob Franssen, Cornelis Schouten, Elsbeth Vermeer, Taj Devi en Ans en Ton Rijkers. Voor meer info kunt u bellen 0485- 51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl Wij zijn zeven dagen per week geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond ook nog van 18.00 uur tot 21.00 uur.


---- --