Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

ZONDAG: 'MASTERS OF BLUES' IN PODIUM HARDENBERG

Hardenberg -, Aanstaande zondagmiddag (30-11) is er tussen 16.00 en 22.00 uur voor de ultieme muziekliefhebber in NO Nederland een bluesfeest in Podium Hardenberg dat z'n weerga niet kent. Als afsluiter van de feestmaand "10 jaar Podium" organiseren we zondag zo'n fijne, muzikale namiddag en vroege avond voor de liefhebbers van het stevige blueswerk met maar liefst drie muzikale toppers op het podium. Twee van de beste Nederlandse bands, te weten BARRELHOUSE en bluesrockheld JULIAN SAS met als afsluiter één van de grootste (ook letterlijk...) gitaarhelden: uit New York (USA): POPA CHUBBY!

Popa Chubby is één van de grotere gitaargiganten in de bluesrockwereld. Deze mastodont wringt de agressieve, zweterige chops uit zijn gitaar als geen ander en is een podiumbeest dat eigenlijk nooit teleurstelt. Hij borduurt inventief voort op het werk van helden als Jimi Hendrix, Eric Clapton en Willie Dixon en past zeker thuis in het rijtje huidige bluesmeesters als Joe Bonamassa, Kenny Wayne Shepherd en Johnny Lang. De Amerikaan, geboren als Ted Horowitz, heeft al een waslijst aan fantastische releases op zijn naam staan. De artiestennaam Popa Chubby is een verbastering van "pop a chubby", dat een erectie krijgen betekent. Leuk! Zijn nogal agressieve stijl van Blues is ontstaan door sterke invloeden van o.a. Willie Dixon.

De liefhebbers en kenners weten genoeg: unieke kans, hier moet je bijzijn! De zaal gaat open om 16.00 uur, Barrelhouse trapt het feest af vanaf 17.00. Rond 22.00 zal naar verwachting Popa Cubby z'n laatste noten laten horen. Tickets available via www.podiumgroep.nl.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht