Politie Gelderland-Zuid

Mishandelingen in het centrum

Nijmegen, 30-11-2008 o De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Nijmegen enkele verdachten aangehouden die er van worden verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan mishandeling.

Molenstraat

In een café in de Molenstraat werd een 24-jarige man uit Heumen aangehouden. Hij had in het café zonder reden een 19-jarige inwoner van Winssen bij zijn kleding gepakt zodat deze kleding scheurde. Vervolgens had hij de Winssenaar op zn gezicht geslagen. De verdachte werd door portiers aangehouden en aan de politie overgeleverd. Hij is na verhoor zondag weer in vrijheid gesteld.

Grotestraat

In een horecagelegenheid in de Grotestraat werd een 26-jarige vrouw uit Vierlingsbeek geslagen door een 43-jarige Wijchenaar. Reden van de mishandeling zou zijn geweest dat in het gezelschap van de vrouw enkele luidruchtige personen waren. Toe de agenten de Wijchenaar wilden aanhouden verzette deze zich heftig tegen zijn aanhouding. Hij moest met gepast geweld onder controle worden gebracht. Ook deze verdachte is na verhoor weer in vrijheid gesteld. (03)

Laatst gewijzigd 30-11-2008 14:24 | © Regio Gelderland-Zuid |