Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom , 30-11-2008

Jongen aangehouden na vuurwerkoverlast

NIEUW-VOSSEMEER: De politie hield zaterdagmiddag tegen 18.00 uur een 17-jarige jongen uit Nieuw-Vossemeer aan voor het afsteken en bezitten van vuurwerk. Even daarvoor ontving de politie meldingen van overlast door het afsteken van vuurwerk. De 17-jarige verdachte werd op de Dokter Vermetstraat aangehouden en had onder andere 8 strijkers bij zich. Het vuurwerk is in beslag genomen. De verdachte is na verhoor met een HALT-verwijzing in vrijheid gesteld.

Man aangehouden na mishandeling

ROOSENDAAL: Zaterdagmiddag werd om 15.20 uur een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden in de Molenstraat. De man word ervan verdacht die middag op de Markt een personeelslid van een gokgelegenheid in het gezicht te hebben geslagen. Aanleiding voor de mishandeling was dat de man de toegang tot de gelegenheid werd geweigerd omdat hij een ontbloot bovenlijf had. De man is na verhoor met een dagvaarding in vrijheid gesteld.

Winkeldief aangehouden

BERGEN OP ZOOM: De beveiliging van een winkel aan de Stationsstraat hield zaterdagmiddag een 39-jarige man uit Bergen op Zoom aan voor winkeldiefstal. De man had voor ruim 110,- aan kleding en
kantoorbenodigdheden uit de schappen gehaald en wilde zonder af te rekenen de winkel verlaten. De verdachte is overgedragen aan de politie. Tijdens verhoor gaf de man aan in een opwelling de goederen te hebben weggenomen. Hij is na verhoor met een bekeuring van 130,- in vrijheid gesteld.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 30-11-2008 14:51 | © Regio Midden en West Brabant |