IK-Design breekt door met Night of Diamond


Poster Night of Diamond IK-DesignAMSTERDAM, 20081130 -- De Night of Diamond van Ik-Design in het Amsterdamse Hotel de L'Europe heeft zaterdagavond 29-11-2008 de Arubaanse ontwerpster Ika Kock definitief een plaats gegeven tussen de sterren van de Amsterdamse mode- en designwereld. "Dit was een fantastische show van Ika, heel mooi en chique. Ik ben trots dat ik hiervoor uitgenodigd was", zegt PC-Hooftstraat couturier Marlon Borgschot.

"De show was heel goed gedaan, de modellen hadden flair, de timing was perfect, de mensen waren mooi", aldus Marlon. "ik heb veel shows gezien van heel wat merken en meiden, ook in Nederland, maar deze sprong er echt uit. De modellen waren perfect gekozen, alles paste precies met de juwelen. Ika's juwelen zijn prachtig. Met precies dat tikkeltje sexy dat Nederland nodig heeft."

Tijdens de show werd uit drie genomineerden de 22-jarige Eva van Binsbergen gekozen als het nieuwe gezicht van Ik-Design. "Eva doet mij denken aan Angelina Jolie van Brad Pitt", zegt Ika. "Zij heeft diezelfde glamour en brengt dat buitengewoon elegant." Met de verkiezing van Eva tart Ik-Design de norm van de gevestigde-modellen-wereld die een lengte van minimaal 1.74 meter voorschrijft. Ik-Design is sponsor van de Miss Regio verkiezing waar Eva de titels Miss Elegance en Miss Star Model verwierf en die zich als doel stelt ook modellen onder de normlengte een kans op succes te gunnen. Eva is 1.69 lang, woont in Duivendrecht en is jurist.

De show in de glamour ambiance van het Amsterdamse vijfsterren hotel aan de Amstel werd gehouden voor een selecte groep van ongeveer 50 genodigden uit Nederland, Italië, Spanje en de Antillen, kopstukken uit de mode- en designwereld en captains of industry. Volgens Ika is de presentatie ook commercieel een doorslaand succes gebleken. Op de catwalk liepen meerdere modellen waaronder Kimberly Willems, dit jaar uitverkoren als Marlons Super Model.