Ingezonden persbericht


-Oprichter eco-Logisch krijgt prijs voor Dubo Hulp-

Rob Bos meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland

Amsterdam,
3 december 2008 - Rob Bos, oprichter van eco-Logisch, is dinsdagavond uitgeroepen tot de meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland. De prijs kreeg hij o.a. voor het innovatieve idee de Dubo Hulp. De verkiezing van de meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland is een initiatief van Syntens, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken.

Voor de gewone man

Rob Bos
over de uitverkiezing: 'Ik had nooit verwacht de prijs mee naar huis te mogen nemen, er zaten zulke goede ideeën bij de overige genomineerden. Ik ben erg trots op de prijs, maar ik ben vooral erg blij dat de jury een innovatief idee heeft gekozen waar de gewone man ook zijn voordeel mee kan doen'.

Dubo Hulp

De Dubo Hulp
(Dubo staat voor duurzaam bouwen) maakt het voor mensen veel eenvoudiger om de eigen leefomgeving te verduurzamen. Het blijkt dat veel mensen dit heel graag willen, maar niet weten hoe. Bovendien worden zij gefrustreerd door de vele loketten die zij moeten aflopen voor hulp en financiering van een duurzame oplossing.

Dubo Hulp
biedt een één-loket-service voor duurzaam bouwen. Na het maken van een scan van de woning, krijg je als consument een advies over welke maatregelen je moet nemen om de woning naar een zo hoog mogelijk milieulabel te brengen. Dubo voorziet in al de noodzakelijke maatregelen (hulp bij subsidie aanvraag, financiering, de benodigde vakmannen etc.). Voer je alle maatregelen uit zoals geadviseerd, dan krijg je de kosten van de scan retour.

eco-Logisch

eco-Logisch
is de locatie voor milieuvriendelijke producten voor in en om het huis. De onderneming staat voor modern winkelieren; d.w.z. een winkel, groothandel en webwinkel in
één concept op één plek (
www.eco-logisch.eu)
.
eco-Logisch is
gevestigd op het Van Slingelandtplein
9, in Amsterdam.

Noot voor de redactie,