Ingezonden persbericht


december programmering JETIX

Bijgaand tref t u ons programmaschema voor december .

De highlights voor deze maand zijn als volgt:

Op 3 december 15.30 uur herhalen we de compilatie uitzending van het 10 jarige jubileum van Het Feest van Sinterklaas, dat op 29 en 30 november plaatsvond in Ahoy. Op 5 december wordt vanaf 13.20 uur de volledige serie van De Club van Sinterklaas en de Grote Onbekende herhaald, om alvast in de stemming te komen voor pakjesavond.

Op 8 december start de nieuwe serie Famous 5 bij Jetix om 17.10 uur . Deze serie is gebaseerd op de bekende boeken van Enid Blyton en laat 4 kinderen en een hond zien die tijdens de vakanties steeds in de spannendste avonturen verwikkeld raken. Op 15 december gaat er nog een nieuwe serie van start , namelijk Disney's The Replacements om 16.30 uur . Hierin laten twee weeskinderen hun ouders vervangen door een bedrijf dat het mogelijk maakt huidige volwassenen te vervangen in het leven van wie dat maar wilt of nodig heeft.

Even extra aandacht voor Jetix Adventure op zondag , want dat begint dan om 08.30 uur!!!

En de kerstvakantie trappen we op passende wijze af op 19 december met de Phineas and Ferb marathon . Op zondag 7, 14 en 21 december 16.50 uur hebben we de films Barbie Diaries, My Scene goes Hollywood en Pollyworld

In de kerstvakantie hebben we elke dag een Pokémon film tot en met 31 december. op 1e kerstdag film Casper's haunted Christmas
op 2e kerstdag film Tinkerbell

En tijdens de vakantie is er geen Jetix Play.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en voor meer informatie of verzoeken voor beeldmateriaal kunt u altijd even contact opnemen via onderstaande contactgegevens.