Gemeente Vlaardingen


Vlaardingen kiest met keuzekaart

19 november 2008

Op 3 december worden de drie genomineerden ontwerpen van de prijsvraag herinrichting Veerplein bekendgemaakt. In de bibliotheek kunt u vanaf deze dag tijdens de openingstijden van de bibliotheek de maquettes van deze ontwerpen bekijken. Daarnaast worden de ontwerpen ook op deze website gepresenteerd.

In de week van 17 november 2008 ontvangen alle Vlaardingers van 12 jaar en ouder een keuzekaart. Deze kaart moet u tot 3 december 2008 goed bewaren. En dan?

keuzekaart veerplein Stemmen!
Kies vervolgens uw favoriet en geef dit aan op uw keuzekaart. Op de keuzekaart is een witte regel vrijgehouden waar u dit kunt aangeven, door middel van een A, B of C op te schrijven. In de bibliotheek staat een stembus waarin u uw keuzekaart kunt plaatsen.

Vindt u het makkelijke om de keuzekaart op te sturen, dan kan dit ook. Scheur de onderste zijde - met het antwoordnummer aan de ene kant - af en geef aan de andere kant uw voorkeur aan. En doe deze kaart vervolgens op de post. Tot woensdag 17 december heeft u de mogelijkheid om uw stemkaart op te sturen.

Kom kijken en kies!