Provincie Utrecht

Werkzaamheden N233 Rhenen

27-11-2008 -

Vanaf woensdag 3 december tot en met vrijdag 5 december 2008 voert de provincie Utrecht reparatiewerkzaam-heden uit aan twee wegen in de gemeente Rhenen. Het gaat om de Defensieweg en om een gedeelte van de Cuneraweg (N233) nabij Prattenburg.

De werkzaamheden maken deel uit van de aanleg van het Let de Stigterpad*, een recreatieve fietsverbinding tussen Rhenen en Driebergen.

4 en 5 december: Afsluiting Defensieweg

* Op 3 december krijgt de Defensieweg een grote schoonmaakbeurt. Tijdens dit werk blijft de weg gewoon open voor alle verkeer.
* Op 4 en 5 december wordt de weg voorzien van een extra laag asfalt. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is de weg afgesloten vanaf donderdagochtend 4 december, 06:30 uur tot vrijdagmiddag 5 december, 17:30 uur. Tijdens de afsluiting wordt het verkeer, inclusief fietsers, omgeleid via de Autoweg, de Rijksstraatweg (N225) en de Veenendaalsestraatweg (N416).

Werkzaamheden Cuneraweg
Op 4 december vinden er asfaltreparaties plaats op de Cuneraweg (N233) bij Prattenburg. Tijdens deze werkzaamheden blijft de Cuneraweg open voor alle verkeer. De werkzaamheden vinden plaats tussen 06:30 uur en 17:30 uur. Er wordt gewerkt met mobiele actiewagens die het verkeer langs het werk leiden.

Nadere informatie
Meer weten over de wegwerkzaamheden van de provincie Utrecht? T (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)
E wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl

Meer weten over fietspaden en het Nationaal Park? www.provincie-utrecht.nl/opdefiets
www.nationaalpark-utrechtseheuvelrug.nl


* Let de Stigterpad
Het Let de Stigterpad is een nieuwe fietsverbinding over het zuidelijk deel van de Utrechtse Heuvelrug met een totale afstand van 18 kilometer. Het fietspad is vernoemd naar mevrouw Let de Stigter, eerste voorzitter van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (en oud-burgemeester van Maarn).
Het fietspad verbindt niet alleen bestaande fietspaden aan elkaar, maar zorgt ook voor nieuwe fietsmogelijkheden tussen de woonkernen op de Heuvelrug. Het fietspad volgt de rug van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug waardoor er een doorgaande fietsroute ontstaat via bos- en heidelandschap.

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon 030 258 33 19