Politie Hollands Midden


Datum: 3 december 2008

Lisse Man ernstig gewond na val van dak Een 44 jarige man uit Lisse is dinsdag 2 december rond 16.15 uur ernstig gewond geraakt na een val die hij maakte van een dak van een woning aan de Kwartelstraat. Dit gebeurde tijdens werkzaamheden aan het dak van de woning van familie. De man kwam in de achtertuin van de woning terecht. Hulpverlening vond plaats door ambulancepersoneel met assistentie van een trauma-arts van de terplaatse gelande traumahelikopter. Het slachtoffer werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Noordwijkerhout Motorrijder ten val Een 24 jarige man uit Noordwijk is dinsdag 2 december om 23.45 uur met zijn motor ten val gekomen op de 's-Gravendamseweg. De man reed richting Noordwijk toen zijn motor door nog onbekende oorzaak vast liep en in de slip raakte. De motorrijder ging onderuit en reed tegen een verkeerspaal. De Noordwijker werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Leiden Doorrijden na aanrijding Een 17 jarige snorfietsster uit Leiderdorp is dinsdag 2 december aangereden op de parallelweg van de Willem de Zwijgerlaan met de kruising Juliana van Stolberghof. De aanrijding gebeurde rond 15.15 uur en de bestuurder van de auto is daarna doorgereden. De Leiderdorpse liep een hersenschudding op.

Leiden Aanhoudingen voor drugsbezit De politie heeft dinsdagmiddag 2 december drie Leidenaren van 32, 42 en 46 jaar aangehouden op verdenking van het dealen van en het in het bezit hebben van harddrugs. Agenten zagen de drie bezig met vermoedelijk drugsdealen en controleerden hen op de Vrouwenkerkkoorstraat. Bij hen werd een hoeveelheid cocaïne en heroïne aangetroffen waarna ze werden overgebracht naar het politiebureau.

Leiden Politie neemt rijbewijs in De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 22 jarige automobilist uit Oegstgeest. Deze beginnend bestuurder werd woensdag 3 december rond 01.10 uur op de Oegstgeesterweg betrapt op het rijden onder invloed. De na zijn aanhouding gehouden ademanalyse gaf als uitslag 495 ug/l. De limiet in het verkeer voor een beginnend bestuurder is 90 ug/l. Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op.

Nieuwkoop Politie neemt rijbewijs in De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 57 jarige automobilist uit Nieuwveen. Deze bestuurder werd woensdag 3 december rond 00.10 uur op de Willem Pieter Speelmanweg betrapt op het rijden onder invloed. De na zijn aanhouding gehouden ademanalyse gaf als uitslag 855 ug/l. De limiet in het verkeer is 220 ug/l. Het was de vijfde keer voor hem dat hij voor dit feit met de politie in aanraking kwam. In 1997, 1999 en in 2004 (2x) overkwam dat hem ook. Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op.

Alphen a/d Rijn Jongens aangehouden voor fietsendiefstal De politie heeft dinsdag 2 december rond 15.00 uur op de Castellumstraat twee 13 jarige jongens uit Alphen aan den Rijn aangehouden. Getuigen zagen de twee meer dan normale belangstelling hebben voor op de Van Boetzelaerstraat staande fietsen en belden de politie. De twee gaven al snel toe dat ze er op uit waren om fietsen te stelen. Ze reden zelf op twee fietsen die ze enige tijd geleden hadden gestolen bij het Station. De fietsen zijn door de politie in beslag genomen. De twee zijn overgedragen aan het bureau HALT.

------------------------------------- einde berichten -------------------------------------------------