Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 09.15 uur

Utrecht, 03-12-2008

Veel te hard

EEMNES- Op woensdag raakte een taxichauffeur zijn rijbewijs kwijt omdat hij veel te hard reed. Omstreeks 02.40 uur zagen agenten een taxi met hoge snelheid rijden over de Rijksweg A1. De maximumsnelheid is hier 100 kilometer per uur maar de 20-jarige bestuurder uit Almere reed 180 kilometer per uur. Het rijbewijs van de man werd direct ingenomen.

Rijden onder invloed

BAARN- Op de Tolweg werd een bromfietser aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 17.40 uur zagen agenten een 63-jarige man uit Baarn rijden over de Tolweg. Hij werd gecontroleerd en bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 710 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Gestolen fiets

BAARN- Op de Laanstraat werd een jongen op een gestolen fiets aangehouden. Omstreeks 20.25 uur controleerden agenten een 15-jarige jongen uit Baarn op een schoolplein. De jongen werd gecontroleerd omdat het verboden is je te bevinden op dit schoolplein. Het viel de agenten direct op dat het slot van de fiets niet het origineel was. De jongen verklaarde uiteindelijk dat het een gestolen fiets betrof en hij werd direct aangehouden.