IAK Verzekeringen neemt Hemelaar & Neele Financieel Consultants over

03/12/2008 09:46

IAK Verzekeringen

IAK Verzekeringen maakt bekend dat zij Hemelaar & Neele Financieel Consultants te Eindhoven overneemt per 1 december 2008. Beide bedrijven bundelen hun krachten op het gebied van collectieve pensioenregelingen en financieel advies. De combinatie van deze twee partijen leidt tot een waardevolle uitbreiding van het advieskanaal van IAK Verzekeringen. Management en medewerkers van Hemelaar & Neele Financieel Consultants komen IAK Verzekeringen versterken.

Frank Kraakman, algemeen directeur van IAK Verzekeringen: "IAK Verzekeringen is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in collectieve zorg- en schadeverzekeringencontracten bij grote werkgevers. Wij merken aan onze opdrachtgevers dat zij behoefte hebben aan volledig en actueel overzicht van hun pakket aan collectieve regelingen. Steeds meer bedrijven besteden deze complexe materie uit aan professionele partijen. Hemelaar & Neele biedt ons extra expertise en capaciteit om aan deze toenemende vraag te voldoen. Door het samengaan ontstaat één van de grootste partijen op het gebied van pensioenen, levensverzekeringen en hypotheken in Nederland. Het management van Hemelaar & Neele krijgt de leiding over de business unit Financiële Diensten. Kortom, een versterking van IAK Verzekeringen."

Over IAK Verzekeringen

IAK Verzekeringen is een eigentijds assurantie-intermediair/volmachtbedrijf in Eindhoven. 80 jaar ervaring maakt IAK Verzekeringen tot een specialist op het gebied van bedrijfs- en collectieve (personeels)ver-zekeringen. IAK Verzekeringen behartigt de assurantiebelangen van vele toonaangevende bedrijven en behoort tot de top van het Nederlandse assurantie-intermediair/volmachtbedrijf. De 325 medewerkers van IAK Verzekeringen bieden bedrijven en hun medewerkers een compleet pakket aan verzekeringen en financiële diensten.

IAK Verzekeringen maakt deel uit van de Unirobe Meeús Groep. De Unirobe Meeús Groep, onderdeel van AEGON, is één van de grootste, landelijke dienstverleners in verzekeringen, hypotheken en onroerend goed. De organisatie heeft ruim 3.000 medewerkers en 125 vestigingen in Nederland.