Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Business Event goed bezocht

Maar liefst 90 ondernemers hebben woensdagavond 26 november in Hal 4 het jaarlijkse Business Event van de deelgemeente bezocht. In totaal waren 120 mensen aanwezig. De vierde editie van het netwerkevenement stond in het teken van de kick off voor het ontwikkelen van een deelgemeentelijk beleid ten aanzien van toerisme en vrijetijdseconomie.

De ondernemers reageerden enthousiast op het voornemen om Kralingen-Crooswijk als toeristisch recreatieproduct in de markt te zetten. Denk aan het Kralingse Bos, de Kralingse Plas en het Boerengat. In de deelgemeente zijn genoeg mogelijkheden om toerisme te ontwikkelen.

Forumdiscussie

Tijdens een forumdiscussie toonden de ondernemers hun betrokkenheid bij toerisme en vrijetijdseconomie. Aan de discussie deden naast deelgemeentevoorzitter Gerard Schuiling ook OCNC directeur Karel van Berk, horecaondernemer Leo Bruijn en Kamer van Koophandel beleidsmedewerker Maartje den Teuling mee. Aan de hand van stellingen konden de deelnemers hun mening kenbaar maken en hun zegje over het onderwerp doen. Dagelijks bestuurders Michel de Visser en Lucas de Boer waren ook present om met de ondernemers van gedachten te wisselen over het economisch beleid van de deelgemeente.

Bedrijfscontactfunctionaris

Bent u ondernemer in Kralingen-Crooswijk en heeft u naar aanleiding van het Business Event nog meer bruisende ideeën? U kunt u suggesties voor het nieuwe beleid ten aanzien van markten en toerisme, kenbaar maken bij Wouter Broesterhuizen. Hij is als
bedrijfscontactfunctionaris het aanspreekpunt voor ondernemers over deelgemeentelijke zaken. U kunt hem bereiken op (010) 2060 995.