Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Persberichten St Jansdal

Timmie Award voor kinderproject (03-12-2008)

Tijdens het zevende DaDa Diner in Ahoy Rotterdam werd voor het eerst de Timmie Award uitgereikt. Deze prijs wordt vanaf heden ieder jaar toegekend aan een zorginstelling waar een toonaangevend kinderproject met behulp van financiering door de Stichting DaDa is uitgevoerd. De Stichting werd opgericht in 2000 en zet zich in voor het verbeteren en kindvriendelijk maken van de zorg aan kinderen in Nederland.

Tijdens het Dadadiner kregen vijfhonderd gasten een winterdiner aangeboden van Herman den Blijker onder het motto âHerman in de Winterâ. Er traden verschillende artiesten op in Ahoy, zoals Lois Lane, duo Pharos, Danny Malando, DJ Nathalie, Gospel Boulevard en de Gibson Brothers. Onder de aanwezigen waren onder andere honkbalbondscoach Robert Eenhoorn, Roy Makaaij en Leontien Zijlaard-van Moorsel. Het DaDa Diner werd gepresenteerd door Quinty Trustfull. De veiling en de loterij die op deze avond gehouden werden brachten een bedrag op van netto ⬠400.000,--.

Aan het eind van de avond werd bekend gemaakt dat de Stichting Dada ziekenhuis St Jansdal uit Harderwijk heeft uitgeroepen tot winnaar van de Timmie Award 2008 voor het giraffenproject met de naam âAngst verminderen bij kinderenâ. Het prachtige bronzen beeld werd overhandigd aan de vertegenwoordigers van het Harderwijkse ziekenhuis. Het beeld krijgt een mooie plaats in de centrale hal.

Zie voor nadere informatie: www.stichting-dada.nl

Het St Jansdal heeft de Timmie Award ontvangen, een mooi bronzen beeld van een vrouw met een kind op sokkel

---