Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Persberichten St Jansdal

Steunbetuigingen vanuit de Polder (03-12-2008)

Vanuit de polder ontvangt ziekenhuis St Jansdal veel steunbetuigingen van de bevolking. Het initiatief om een buitenpolikliniek in Dronten te openen wordt zeer gewaardeerd. In de nieuwe buitenpolikliniek in Dronten gaan vrijwel al onze specialismen spreekuur draaien. De poli wordt onder andere voorzien van röntgenfaciliteiten en functieonderzoek. Op dit moment is het ziekenhuis volop bezig de poli op te zetten. Er wordt gestreefd naar opening in maart 2009.

Het St Jansdal is blij dat er een goed basisziekenhuis in Lelystad en Emmeloord blijft bestaan. Een goed basisziekenhuis is nodig. Het St Jansdal wil in de toekomst een goede buur en samenwerkingspartner blijven voor de IJsselmeerziekenhuizen. Het belang van de patiënt staat voor het St Jansdal voorop. Het ziekenhuis zou het vervelend vinden als patiënten verder moeten reizen voor aanvullende zorg, die ook dichtbij te verkrijgen is. Voor de patiënten in de polder is goede samenwerking belangrijk. Het St Jansdal zal hier alles aan doen.

St Jansdal is een ziekenhuis dat in de afgelopen jaren sterk is gegroeid, en op het gebied van financiën en kwaliteit tot de top van Nederland behoort. Op diverse ranglijsten scoort het ziekenhuis hoog. St Jansdal ontvangt steunbetuigingen vanuit de Polder
---