AutoRai

Renault organiseert Drive Away tijdens Mégane Experience

(12/3/2008)
In een sportieve omgeving zijn op 2 december jl. de eerste 190 nieuwe Renaults Mégane overhandigd aan de Nederlandse Renault-dealers. De Mégane Experience is het officiële startschot voor de verkoop van de Mégane Hatchback in Nederland.

Als autoâs parkeren een olympische sport was, kreeg Renault ongetwijfeld een gouden medaille. Maar liefst 190 nieuwe Renault Méganeâs, in zes verschillende kleuren, stonden op 2 december keurig opgesteld op de thuisbasis van NOC*NSF in Papendal. Hier kregen de Nederlandse Renault-dealers de sleutel overhandigd van hun eerste demonstratieauto tijdens de Drive Away. Enthousiaste klanten kunnen nog dit jaar hun Renault-dealer bezoeken voor een testrit in de Renault Mégane Hatchback.

Veiligste ooit
De Renault Mégane Hatchback is er al vanaf 19.900 euro. Dit compleet uitgeruste basismodel is onder meer voorzien van handbediende airconditioning, een sleutelkaart, een elektronisch stabiliteitssysteem (ESP), zijairbags voorin en gordijnairbags. Die uitgebreide veiligheidsrusting leverde de Mégane een maximale score van 37 punten op bij de EuroNCAP-botsproeven, waarmee het de veiligste auto is die ooit werd getest door deze onafhankelijke organisatie, zonder onderscheid in categorieën. Bovendien is het de elfde auto in het Renault-gamma die de maximale score van vijf sterren heeft behaald bij de EuroNCAP-botsproeven.

De prijzen van de Mégane Coupé liggen 500 euro hoger dan die van de Mégane Hatchback en beginnen bij 22.000 euro voor de Mégane Coupé
1.6 16V 100 Expression.