Gemeente Elburg

bij Biohorma

Burgemeester en wethouders op bedrijfsbezoek bij Biohorma

Dit najaar betrok Biohorma een gloednieuw bedrijfspand in Elburg. Bij de opening werd afgesproken dat het college van B&W een keer op bezoek zou komen voor een bedrijfs-presentatie en een rondleiding. Dit stond op de agenda voor dinsdag 2 december. Het college werd ontvangen door algemeen directeur Wim Schuurman en een aantal repre-sentanten uit allerlei disciplines van de onderneming.

Al sinds 1955 ontwikkelt, produceert en verkoopt Biohorma fytotherapeutische en homeopathische (genees)middelen onder de naam A.Vogel. Inmiddels is zij daarmee in dit segment een van de grootste producenten op de Nederlandse en Belgische markt. Een aantal jaren geleden begon Biohorma haar merkengamma succesvol verder uit te breiden.

Biohorma is partner van het Zwitserse Bioforce AG, dat in 1963 werd opgericht door Alfred Vogel. Hij had daarmee een bijzonder doel voor ogen, namelijk het helpen van mensen om op een natuurlijke manier gezond te worden en te blijven. Waar Bioforce actief is in meer dan dertig landen over de hele wereld, richt Biohorma zich - met zo'n 120 medewerkers - op de gehele Benelux.

Biohorma 021208 (18) Biohorma 021208 (1)
laatst gewijzigd: 03-12-2008 | print deze pagina print deze pagina | download document: Burgemeester en wethouders op bedrijfsbezoek bij Biohorma |