Ministerie van Defensie

03-12-2008 13:47

BRENG UW KERSTGROET AAN UITGEZONDEN MILITAIREN

Een bevriende uitgezonden militair een goede kerst wensen? Of alle mannen en vrouwen op missie een hart onder de riem steken? Het kan met het groetenprogramma van omroep MAX.

Tijdens kerst en oud en nieuw zijn meer dan tweeduizend Nederlandse militairen op missie ver van huis. Ze zitten in Afghanistan, Bosnië, Somalië, Tsjaad en in tal van andere landen. Soms alleen, soms in groten getale. Vaak zijn ze maanden van huis. Juist tijdens de feestdagen weegt het gemis van het thuisfront zwaar.

Missie MAX
Daarom heeft omroep Max samen met de thuisfrontorganisaties van Defensie het groetenprogramma âMissie MAXâ opgezet. Iedere uitgezonden militair ontvangt een dvd met de aan hem of haar gerichte kerstgroet van verwanten, geliefden en familie. Aangevuld met videogroeten van bekende Nederlanders en leden van het Koninklijk Huis. Het programma wordt in twee delen op televisie uitgezonden. Op 20 en 28 december 2008.

Uw kerstgroet
De kerstboodschap van het thuisfront voor de dvd's is al opgenomen. Bent u geen familie, maar wilt u onze militairen toch een kerstboodschap overbrengen dan kunt u dat via onderstaande link.

www.missiemax.nl