Politie Zeeland


O-2340-2008 Politie houdt dronken automobiliste aan, Kloetinge
Door de politie is dinsdagavond rond 19.30 uur op de Brederodestraat een 56-jarige automobiliste uit Goes aangehouden omdat ze dronken achter het stuur zat.
Volgens een getuige was de vrouw op de Patijnweg op de verkeerde weghelft beland waarbij ze bijna in botsing kwam met een tegenligger. Ook was ze over het fietspad gereden. Door agenten werd de vrouw even later aangehouden.
Uit de afgenomen blaastest bleek dat ze teveel alcohol had gedronken waarop de vrouw werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Uit de ademanalyse bleek dat ze ruim 4,2 maal teveel had gedronken. Haar rijbewijs werd ingevorderd en tegen de vrouw werd proces-verbaal opgemaakt.

Z-2341-2008 Woninginbraak, Axel
In de Polenstraat is dinsdag tussen 19.30 en 20.00 uur ingebroken in een woning tijdens afwezigheid van de bewoner.
Van de woning werd een ruitje geforceerd waarna diverse goederen werden weggenomen waaronder een laptop. Schadebedrag is niet bekend.

W-2342-2008 Inbraak in schoolgebouw, Middelburg
Woensdag rond 01.20 uur is er ingebroken in een schoolgebouw aan de Griffioenstraat.
Een ruitje van het gebouw werd vernield waarna diverse kantoorruimtes werden doorzocht waarbij een audio-installatie werd vernield. Uiteindelijk werd een laptop weggenomen. Schadebedrag is niet bekend.

O-2343-2008 Vrachtwagen in de berm, Heinkenszand
Op de noordbaan van de A58 is woensdagmorgen rond 07.50 uur een vrachtwagen in de berm vast komen te zitten.
De chauffeur, een 19-jarige man uit de gemeente Tholen, wilde rechtsaf een oprit oprijden en zag dat het verkeer voor hem stremde. Om een aanrijding te voorkomen, trapte hij vol in de remmen en reed de vluchtstrook op. Door het harde remmen, kwam de rechterzijde van de oplegger in de berm en liep vast in de modder. De combinatie moest door een takelbedrijf uit de berm worden getrokken waarna de chauffeur zijn weg weer kon vervolgen.





Politie Zeeland