RITMO BV wint prestigieuze Anglo Dutch Award for Enterprise

03/12/2008 15:42

Ritmo B.V.

Eindhoven - 3 december 2008 - RITMO BV, een toonaangevende dienstverlener uit Eindhoven gericht op betrouwbare, logistieke oplossingen voor tijdskritische en / of hoogwaardige producten, heeft op 25 november j.l. één van de vier 'Anglo-Dutch Awards for Enterprise' 2008 in ontvangst genomen.

'The Netherlands British Chamber of Commerce' heeft deze prijs, in de categorie kleine en middelgrote bedrijven, toegekend aan RITMO BV naar aanleiding van de recente joint-venture met het Engelse 'PDS Direct' uit West-Bromwich. Deze samenwerking stelt beide partijen nog beter in staat om de bestaande dagelijkse lijndienst en dienstverlening vanuit / naar Groot-Brittannië verder uit te bouwen.

"Heldere, gecertificeerde processen en duidelijke, ambitieuze doelstellingen alsmede investeringen in informatietechnologie staan aan de basis van deze succesvolle joint-venture", aldus Marc Bertelink, algemeen directeur van RITMO Group. "Het juryrapport beschrijft, de evolutie welke beide transportbedrijven hebben doorgemaakt, vanuit een succesvol koeriersverleden naar een netwerk gebaseerde dienstverlening." Deze prijs is volgens Marc Bertelink een erkenning van de intelligente oplossingen, welke door de lokale organisaties worden ontwikkeld en geïntegreerd in het gemeenschappelijke netwerk.

De eerdergenoemde samenwerking voorziet in de behoefte om tijdskritische en / of hoogwaardige producten op een efficiënte, veilige en concurrerende manier te vervoeren. Daarnaast biedt de geavanceerde informatievoorziening een antwoord op vragen ten aanzien van de status en de aflevergegevens van de betreffende zendingen.

RITMO BV

RITMO is een klantgerichte, logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het aanbieden van betrouwbare oplossingen voor de distributie van tijdskritische zendingen over de weg, zowel B2B, B2C, als C2C.

Contact:

Ton van Dreumel

Mob.: +31 6 113 78884

email: ton.van.dreumel@ritmobv.nl





http://www.ritmobv.nl