Politie Hollands Midden


Persberichten 03/12 middag

Regio, 03-12-2008

Leiden Vernieler met cocaïne op zak Bij een 45 jarige man uit Leiden heeft de politie woensdag 3 december rond 09.30 uur acht bolletje met cocaïne gevonden. De politie deed de vondst na de aanhouding van de man op de Haarlemmerweg. Daar had hij op een geparkeerde auto gestaan en tegen een andere geparkeerde auto geschopt. Een passerende fietser greep in, haalde de man bij de autos weg en belde 112. De verdachte verkeerde onder invloed van mogelijk drugs. De verdachte zit nog vast. De politie maakt proces-verbaal op.

Bodegraven Moeder met kind op fiets aangereden door auto Een 33 jarige vrouw is met haar 3 jarig dochtertje woensdag 3 december rond 08.50 uur gewond geraakt bij een aanrijding die zij op de kruising Vrije Nesse met de Rijngaarde had met een auto die bestuurd werd door een 36 jarige vrouw uit Bodegraven. De automobiliste sloeg op de kruising af zonder voorrang te geven aan de moeder met haar dochtertje die uit tegengestelde richting aan kwam fietsen. Met onbekend letsel zijn moeder en kind overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Gouda Fietsende vrouw gewond na aanrijding met auto Een 81 jarige vrouw uit Gouda is woensdag 3 december rond 11.00 uur op de Burgemeester van Reenensingel gewond geraakt bij een aanrijding die zij had met een auto die bestuurd werd door een 70 jarige man uit Gouda. De man kwam net vanaf de Ridder van Catsweg en reedde Van Reenensingel op. Terhoogte van de oversteekplaats zag hij plotseling de fietsende vrouw die vermoedelijk overstak. Een aanrijding met haar kon niet meer voorkomen worden. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. De politie doet nader onderzoek naar de juiste toedracht van de aanrijding en vraagt getuigen contact op te nemen met de politie in Gouda via 0900-8844.

Gouda Politie zoekt doorrijder De politie is op zoek naar de bestuurder van een vermoedelijk kleine rode auto. Een 22 jarige vrouw uit Haastrecht werd woensdag 3 december rond 09.30 uur door de auto in de van de Hanzeweg met de Burgemeester van Reenensingel geschept. De vrouw raakte daardoor gewond. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis. De auto reed door. Getuigen van het ongeval worden gevraagd om contact op te nemen met de politie in Gouda via 0900-8844.

Gouda Meisje op fiets gewond na aanrijding met auto Een 14 jarige meisje uit Gouda is woensdag 3 december rond 08.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding die zij had met een auto die bestuurd werd door een 49 jarige man uit Gouda. Het meisje fietste vanuit de Burgvlietkade de Graaf Florisweg op en verleende daar geen voorrang aan de auto. Bij de aanrijding liep zij mogelijk een beenbreuk op. Zij is overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.